úterý 14. července 2015

Jsou heterosexuální holky lepší než lesby?



Holek na holky je málo. Zoufale málo.Většina žen, které potkáváme, jsou hetero. A prostě se někdy stane, že se do nějaké zamilujeme. Potkáme svoji vysněnou slečnu, která je krásná, chytrá, máme s ní stejné zájmy a smysl pro humor. Jenže ona k nám to samé necítí. Protože není na ženy. Někdy to může být kruté, protože ona vás má třeba taky ráda, tráví s vámi hodně času...jenom to nemyslí takhle. Pro dost holek, to bývají docela těžké zamilování přes které se těžko přenáší. Někdy s tím i máme problém, že se zamilováváme jen do hetero holek. Protože na nich prostě něco je. Nebo ne?
Jistěže někdy můžete skončit jako Cosima, které ve svém krásném francouzském štěňátku probudila její bisexualitu. Ale tak často se to nestává. Nebo někdy prostě víte, že ta holka je teplá, jenže ona si to nechce přiznat. Každopádně vždycky vám to sebere hodně času a citového vypětí. Živíte v sobě naději, kterou možná nikdy nenaplníte.Mezitím jste si mohly najít reálnou přítelkyni. 


Samozřejmě někdy je to těžké říct si, abych se nezamilovala. Ale sama dobře vím, někdy si to děláme i samy. Živíme v sobě falešnou naději a hledáme náznaky, tam kde nejsou. Někdy za to taky můžou naše hetero protějšky. Často utajíte, že se vám ta holka líbí a holt se občas stane, že si s vámi trochu hraje. I když třeba ne záměrně. Jste jí sympatická, lichotí jí to a ráda s vámi tráví čas. Tak vám tu naději trochu přiživuje. 

Ale v tom podle mě spočívá i tak trochu kouzlo hetero holek. A ten důvod, proč se přes ně tak těžce dá dostat. Je to víc vysněný vztah než reálný. Odehrává se ve vašich představách a tím pádem je ideální. Nikdy nedojde na hádky ohledně uklízení, neumýváte po ní záchod a neprobouzíte se vedle ní dvacet let každé ráno. Tak daleko to nedojde. Navždy to zůstane vztah plný vášně, zakázaného ovoce a vzrušení. I když lehce imaginární.A jednostranný.
Jinak si upřímně myslím, že kromě jejich počtu není na hetero holkách žádné magické kouzlo, které lesby či bisexuálky nemají. Je to trochu takový lesbický mýtus. A každá přece jenom nakonec chceme partnerku, která nás bude milovat stejně jako my ji. Která zůstane s námi i těch dalších dvacet let a bude se dohadovat, kdo vynese koš. 
PS: A upřímně...sex s hetero holkou nikdy není nic moc.V tom lesby vyhrávají na celé čáře.

Žádné komentáře:

Okomentovat